Testimoniale

Recenzii

Parerile Clientilor

Sorin are o dorință și o pasiune sinceră de a îmbunătăți sănătatea clienților săi. A fost o plăcere să lucrez cu el și chiar are cunostinte. Să ai un lifecoach poate fi un pas vital în preluarea controlului asupra sănătății și recomand să lucreze cu Sorin (în timp ce păstrezi o atitudine deschisă) oricui dorește să-și reia controlul asupra sănătății/vieții.

Joe P. Client

L-am cunoscut pe Sorin în comunitatea legată de Dr. Joe Dispenza. Am fost recent diagnosticata cu cancer la creier și aveam nevoie de o conversație despre cum să mă vindec și să-mi susțin corpul cel mai bine. Am găsit la Sorin Marincat cunoștințe profunde atât despre latura spirituală a bolii mele, cât și despre psihologia din spatele acesteia și despre ce alimentație să țin. Sorin are mai multe instrumente cu care lucrează și prin care lucrează și indiferent de ce am întâlnit, a găsit noi modalități de a mă sprijini. Mai am un drum de parcurs, și lucruri pe care nu le-am îndeplinit încă, în dieta mea, de ex. postul. Dar va veni si asta :-). Sunt foarte recunoscătoare pentru ajutorul și sfaturile pe care le-am primit în călătoria mea până acum și vă voi recomanda oricând din toată inima să urmați sfaturile lui Sorin. Toate cele bune Susanne Hyldgaard/ (psihoterapeut și artist sonor (Sgaard))

Susanne Hyldgaard Client

Am avut norocul să-l cunosc pe Sorin. Așa că în urmă cu 2 ani, mă luptam cu boala cu care am fost diagnosticată în 2016. Sorin m-a ajutat să deblochez energiile blocate care erau în corpul meu încă din copilărie, utilizand de asemenea cateva unelte. Este foarte amabil și este alaturi la fiecare pas. Recent, Sorin a folosit un echipament de biofeedback care este mai mult decat uimitor. Se conectează la subconștientul nostru pentru a afla cauzele tuturor afecțiunilor. Din câte știu, subconștientul nostru știe totul. Și echipamentul ajută la rezolvarea problemelor strat cu strat. Nu vă pot spune cât de recunoscătoare sunt că il cunosc și lucrez cu el. El este cea mai talentată ființă umană. Îți mulțumesc că ești aici și că ești tu, Sorin.

M. Ton Client

L-am cunoscut pe Sorin printr-o recomandare de la un prieten. El este foarte amabil și de mare ajutor. El mă ajută să corectez unele dintre problemele din corpul meu folosind echipamentul Eductor 1. Este foarte amabil și o persoană super drăguță cu care să lucrezi. Când lucrez cu el, sunt capabil să învăț o mulțime de informații, ceea ce îmi este de mare ajutor, acele detalii care mă vor ajuta să mă auto-eliberez de toate traumele sau problemele care au fost stocate în corpul meu. Îmi place să lucrez cu el. Sunt din ce în ce mai bine fizic și emoțional. Mulțumesc.

Phuong A. Client

Îmi doream de câțiva ani sa accesez terapia cu remediile florale Bach însă nu găseam persoana potrivita cu care sa pornesc pe acest drum al cunoașterii și al vindecării deopotrivă. Gina a venit in viața mea intr-un moment in care parca toate forțele negative isi unisera puterile cu scopul suprem de a ma lăsa fără energie😀( stres, oboseala, epuizare, traume nevindecate și multe întrebări fără răspuns). M-a ajutat in primul rând modul profesionist al Ginei in care abordează toate aspectele legate de terapie, atitudinea pozitivă și care tine seama totodata de realitatea zilelor noastre, calmul și liniștea transmise, sfaturile prețioase pe care le-am primit de fiecare data, grija pe care a arătat-o, fiind nu putine situațiile in care eram “chestionata” pentru a verifica eficienta combinației de remedii stabilită. Am observat efectele benefice ale remediilor prescrise de Gina încă de la începutul administrării lor (așa a fost la mine), dandu-mi astfel încrederea ca sunt pe drumul cel bun, cu omul potrivit alături, motiv pentru care și restul familiei a prins curaj și folosește acum acest tip de remedii. Este totuși important sa conștientizam faptul ca un terapeut bun poate face minuni, dacă si pacienții își doresc asta iar efortul și dorința de vindecare trebuie sa vina deopotrivă din ambele părți. Altfel, rămânem la etapa in care doar am cunoscut un terapeut bun. Nicoleta, Brasov

Nicoleta Client

In urma tratamentului dumneavoastra, dupa doar 5 sedinte am observat diminuarea semnificativa a simptomelor alergiilor de care sufeream. Daca inainte de inceperea tratamentului trebuia sa iau pastile anti alergice (Xyzal), ca sa dispara simptomele, acum am remarcat ca dispar fara sa administrez pastile, spontan si repede. Va multumesc mult pentru ajutor!

Andreea A Client

    Contactati-ne!