INTREBARI FRECVENTE

Centrul Angel

FAQ

Desigur! Sesiunile de biofeedback pot fi facute de la distanță si le puteți avea de oriunde în lume.

Nu este nevoie de pregătire înainte de sesiune. Vă recomandăm să alocați suficient timp în calendarul dvs, astfel încât să aveți o minte limpede și să vă concentrați pe terapie. Evitați să citiți chat-urile, e-mailurile sau orice distragere a atenției în timpul sesiunii. Doar întindeți-vă, respirați și relaxați-vă.

Corpul are nevoie de 72 până la 100 de ore pentru a integra pe deplin frecvențele pe care le primește într-o sesiune obișnuită, iar repetarea unui test de scanare în această perioadă nu este recomandată din acest motiv. Cel mai scurt interval dintre sesiuni este de obicei de o săptămână. În situații de urgență sau critice, terapia poate continua după cum este necesar fără scanarea principală a testului.

De obicei, după prima sesiune de biofeedback este posibil să începeți să observați în corpul și în mintea dvs unele dintre schimbările pozitive descrise pe site. Din nou, acest lucru va depinde de multe variabile, inclusiv de factorii de stil de viață ai pacientului și de starea de sanatate de la început. Unii clienți au nevoie de câteva sesiuni pe o perioadă de patru sau cinci săptămâni, cu o sesiune de urmărire la fiecare patru până la șase săptămâni. Alții cu afecțiuni mai acute sau cronice, sau sportivii care urmează un antrenament, vor avea nevoie de terapie mai intensa și mai prelungită.

Biofeedback-ul cuantic este o terapie foarte sigură și non-invazivă, cu puține provocari pe partea de siguranță. Eductor este un dispozitiv de auto-monitorizare și auto-reglare, care se bazează pe semnalele electrice din corp pe măsură ce terapia continuă. Alarmele sunt activate atunci când pentru client a fost suficienta un tip de terapie, alertând terapeutul să treacă la o altă terapie sau să se oprească pentru ziua respectivă.

Nu este nevoie să achiziționați niciun echipament special pentru sesiunile dvs. De obicei, sesiunile au loc prin aplicatia Zoom, prin urmare un computer sau un telefon mobil cu această aplicație este suficient. Sesiunile se pot face și prin apel telefonic.

Echipamentul de biofeedback Eductor este excepțional pentru copii, deoarece deseori aceștia nu sunt capabili să comunice verbal ce se întâmplă în interiorul lor. O sesiune de Biofeedback cuantic ar putea scoate la iveală stresori care impiedica capacitatea naturala a corpului de a se vindeca.

Da! Deși poate preferati să aveți o experiență fizica, cu siguranță nu este necesar.

Nu avem contact cu Casa de Asigurari, astfel toate serviciile sunt suportate de pacient.

Nici terapeutii, nici dezvoltatorii dispozitivului Eductor nu fac nicio afirmație cu privire la vindecarea bolilor. Remarcăm doar că organismul are o capacitate înnăscută de a se vindeca singur atunci când i se oferă condițiile corecte. Echipamentul Eductor este aprobat pentru reducerea stresului, reducerea durerii și relaxare. Ca atare, are un rol important în eliminarea obstacolelor din calea unei sănătăți bune. Face acest lucru prin detectarea și țintirea unor factori de stres foarte specifici, în organism și în câmpul său electric.

Eductor scanează corpul pacientului căutând totul, de la viruși, deficiențe, slăbiciuni, alergii, anomalii și sensibilități alimentare. Raportează reactivitatea și rezonanța biologică din corpul tău și indică nevoi, disfuncții și vulnerabilități. Informațiile furnizate de Eductor sunt fundamental diferite de razele X, analizele de sânge etc., deoarece ne vorbește despre starea energetică a corpului cuiva și direcția în care corpul își concentrează energia.

Contactati-ne!