SESIUNI LA DISTANTA

Terapiile Quantum Biofeedback se pot desfășura fizic în cazul în care utilizatorul este conectat cu senzori plasați pe cap, mâini și picioare care transmit valorile către dispozitiv, dar pot fi făcute și de la distanță indiferent de locul în care se află persoana respectivă. Conform teoriei cuantice, universul este compus din atomi și particule subatomice care sunt interconectate. Totul în univers este făcut din aceste elemente, de asemenea si ființele umane.

Fiecare persoană are o energie foarte specifică și unică în lumea cuantică. Acest ID energetic este alocat în momentul nasterii. Dispozitivele Quantum Biofeedback pot localiza o persoană oriunde în lume utilizând pur și simplu numele complet, data și locul nașterii. Sistemul se poate conecta cu o persoană numai daca aceasta si-a dat permisiunea de a face acest lucru.

Cum te localizează Eductor?

Aveți o anumită frecvență prin numele dumneavoastra, data nașterii și locația nașterii. Dacă aveți ora nașterii, atunci se adaugă și aceasta. Această semnătură este foarte specifică pentru tine.

Pentru a înțelege mai bine acest lucru, această semnătură este similară cu numărul dvs. de telefon mobil. Oamenii vă pot suna indiferent de locul în care vă aflați. Nu vedeți conexiunile fizice dintre dvs. și apelantul dvs., dar sunteți în continuare conectat printr-o rețea fără fir. Tot ceea ce este necesar este să ai un expeditor și un receptor.

Cu Eductor, informațiile tale personale creează legătura între acesta și câmpul tau de energie cuantică. În acest caz, expeditorul este dispozitivul Eductor, iar receptorul ești tu.

109 Foto Sesiuni la distanta (1)
Female teacher, mentor, psychologist at online therapy meeting

Ce este grozav la sesiunile virtuale?

  • Le primești de acasă, tu doar te relaxezi
  • Au aceleași efecte
  • Funcționează mai bine pentru copii, animale
  • Cineva internat poate primi o sesiune
  • Persoanele cu probleme cardiace, stimulatoare cardiace, copii mai mici de 3 ani și femeile însărcinate pot primi doar ședințe fără cabluri.

Sesiunile la distanta de biofeedback cu Eductor sunt la fel de eficiente ca cele fata in fata si sunt deosebit de bune pentru:

OAMENI OCUPAȚI

Deoarece nu trebuie să plecati de acasă sau să faceți ceva anume în timp ce primiți o sesiune. Este un mod de a avea grijă de tine in confortul spatiului tau și avand flexibilitate de timp.

PERSOANELE IUBITE

Fie ca vrei sa ai grija de copiii tai, de animalele de companie, de cineva in spital, o putem face prin sedinte virtuale. Este un instrument uimitor pentru a susține de la distanta sănătatea și bunăstarea lor.

ZONE INDEPARTATE

Dacă plecați într-un oraș mic sau într-o zonă îndepărtată, nu este întotdeauna ușor să găsiți calitatea sau tipul de soluție de sănătate pe care o doriți cu adevărat. Prin sesiuni virtuale nu faci compromisuri.

Sesiunile virtuale sunt si foarte benefice pentru a sustine performanta in timpul examenelor, in timpul competitiilor sportive (stimuleaza oxigenarea) si se recomanda pentru ocazii speciale, pentru a asigura un sentiment de siguranta in timpul unei operatii, nasteri etc.

Etapele terapiei sunt aceleasi ca in cazul terapiilor fizic.

Contactati-ne!