Ce este Eductor

Eductor

EDUCTOR este un dispozitiv neinvaziv automat, operat de computer, care combină aplicațiile de biofeedback dezvoltate pentru analiza corpului și echilibrarea energiei.

Eductor comunică cu mintea ta inconștientă, care detine informatii extinse despre tine, ceea ce reprezintă aproximativ 97% din ceea ce se întâmplă cu adevărat cu corpul și mintea ta, realmente tot ceea ce vă afectează sănătatea și bunăstarea. Eductor este un echipament unic cu o bază de date cu frecvențe de testare pentru aproape 11 000 de substanțe. Scanează corpul (la fel ca o scanare de viruși pe un computer) cu vasta sa bibliotecă de aceste 11 000 de substanțe de testat și apoi genereaza o listă de elemente care cauzează dezechilibre în organism. EDUCTOR este capabil să vă scaneze întregul corp la o viteză de aproximativ 1/100 de secundă pentru fiecare substanță si prin urmare, procedura de testare este finalizată în doar aproximativ 3 minute. Odată ce dezechilibrele dumneavoastră au fost identificate, un program unic este selectat dintre 85 de terapii de biofeedback diferite pentru a vă ajuta să vă restabiliti echilibrul.  Aceste terapii sunt binecunoscute, sigure, acceptate pe scară largă și utilizate zilnic de mii de pacienți din întreaga lume. Gama de detecție include virusuri, bacterii, paraziți sau ciuperci, deficiențe nutriționale (deficiențe de minerale, vitamine, aminoacizi sau enzime), toxine, dezechilibre hormonale, blocaje emoționale, blocaje mentale, stări moștenite, factori spirituali etc.

Cu aceste informații, echipamentul trimite energie înapoi pentru a vă echilibra, pentru a atenua stresul, pentru a crește nivelul de energie, pentru a îmbunătăți performanța fizică și mentală si a îmbunătăți sănătatea generală și starea de spirit. De asemenea, poate ajuta la corectarea cauzelor de bază ale îmbătrânirii, eliberarea de dependențe, alergii, problemele digestive, stresul, oboseala, insomnia, depresia, problemele pielii, durerile de cap si multe altele.

Contactati-ne!