SESIUNE COMPLETĂ INITIALA (Prima Consultatie)

Durata: 2.5 ore

Eductor este conectat la client prin electrozi de cauciuc pe glezne, încheieturi și frunte.

Sesiunea începe cu un test rapid și nedureros care solicită reacția celulelor (biofeedback) la o bază de date de stimuli vibraționali. Aceasta este ca o verificare a virusului pe un computer, iar pe parcursul părții de terapie a sesiunii, terapeutul se concentrează pe slăbiciuni, alergii, reacții toxice, anomalii și dezechilibre.

Odată ce testul este finalizat, sistemul identifică ce fel de „program de terapie” va funcționa pentru dvs.

Etapele terapiei:

01

Completarea datelor pacientului și panoul SOC (10 minute):

Terapeutul vă va pune întrebări pentru a completa formularul initial, precum și panoul Suprimare și Obstrucție la Vindecare sau „SOC”, care identifică problemele legate de stilul de viață și ofera cateva indicii ale riscurilor legate de starea de sanatate a pacientului.

02

Calibrarea și testul principal (10 minute):

Dispozitivul este apoi calibrat și testarea principala continuă timp de aproximativ 3 minute. Dispozitivul de biofeedback va măsura mai mulți indicatori din corpul dumneavoastră. Întindeți-vă confortabil pe un pat sau pe o canapea si relaxati-va. Încercați să vă limitați mișcările și să respirați normal. Nu există discuții între terapeut și pacient în această etapă.

03

Analiza (30 de minute):

Când testul este finalizat, terapeutul împărtășește pacientului constatările relevante din evaluare. Pacienții sunt adesea surprinși de acuratețea diagnosticului. Acesta este un moment bun pentru a discuta cu terapeutul și pentru a pune întrebări.

04

Corectia (80 de minute):

Practicianul revizuiește elementele cu cel mai mare risc și începe să încerce corectarea condițiilor prioritare. Acest proces începe de obicei cu echilibrarea mineralelor, vitaminelor și organelor pentru a permite mai bine organismului să înceapă vindecarea. 

05

Recomandări (20 de minute):

Pacientul primește sfaturi cu privire la zonele specifice care necesită îmbunătățiri, iar terapeutul poate recomanda și suplimente nutritive sau remedii naturale pentru a susține procesul de reechilibrare.

După prima dvs. sesiune cu EDUCTOR, vom discuta și va vom recomanda sugestiile terapeutice ulterioare. Acestea pot include terapie EDUCTOR suplimentară, sfaturi nutriționale și dietetice, suport pe bază de plante, modificări ale stilului de viață etc.

Contactati-ne!